waar kunnen wij mee helpen?

Kleuradvies

We gaan samen door je leefruimtes. En kijken even met andere ogen naar je interieur. We houden rekening met lichtinval, meubelinrichting en de functionaliteit van je kamers. We stellen de juiste vragen, puzzelen met kleur en bekijken samen de mogelijkheden.

kleurenwaaier interieur verf
lamp licht

Lichtadvies

Met verlichting breng je sfeer in elke kamer en zorg je voor een aangename en gebalanceerde omgeving. Welke soorten verlichting je nodig hebt, is afhankelijk van de te verlichte ruimte. In de woonkamer heb je meer nood aan sfeerverlichting dan bijvoorbeeld in de keuken waar functionele verlichting noodzakelijk is. Welke soorten verlichting er zijn, hoe je een geslaagd lichtplan verkrijgt en met welke aandachtspunten je rekening moet houden bij het plaatsen van nieuwe verlichting, helpen wij jullie graag mee.

Tapijt op maat

Een tapijt of vloerkleed is een must in je interieur! Het zorgt niet alleen voor een praktisch aspect (akoestiek) maar ook voor het esthetische (sfeer). Wij komen aan huis met onze kennis (materialen, stijlen, onderhoud) en samples om je droomtapijt te creëren! 

Tapijtadvies aan huis gent jpsinterior
raamdecoratie gent

Raamdecoratie

Gordijnen, raamdecoratie, raambekleding. Hoe je het ook noemt, er zijn veel manieren om je ramen te bedekken. De juiste raambekleding zorgt ervoor dat je van je huis ook werkelijk een ‘thuis’ kan maken. Op zoek naar de geschikte raamdecoratie voor je woning of onderneming? We komen graag bij je langs.

vastgoedStyling

Verkoop je een woning, dan is het belangrijk om mooi en goed te presenteren. Een stijlvolle en knappe opstelling doet de koper dromen. Vastgoedstyling zorgt ervoor dat jouw pand voorbereid is voor verkoop. We maken met andere woorden de woning aantrekkelijk voor een zo groot mogelijk publiek. Door het wegnemen van bepaalde storende elementen en door ons te focussen op de positieve, sterke elementen van de woning met het oog op sfeer en gezelligheid, wordt een pand vlotter verkocht.

interieur moodboard
3D bril interieur

rendering en VR

Een realistisch en levensecht beeld. Alle materialen, texturen en de belichting zoals besproken in de voorontwerpen komen nu tot leven en zorgen samen voor een sfeervol eindresultaat. Met behulp van een VR-bril, stappen jullie zo digitaal in jullie nieuwe ruimte!

totaalproject

We ontwerpen en vervaardigen namelijk uw hele interieur, waarbij eenheid voorop staat. Van badkamer tot slaapkamer, van leefruimte tot keuken: het totaalproject van uw interieur is bij ons zeker en vast in goede handen. Geen kakofonie van kleuren en materialen dus, enkel interieurinrichting waarbij kwaliteit, passie en eenheid overheersen. Hierbij streven wij steeds naar een hoge afwerkingsgraad van elke woonruimte.

grondplan interieur

klaar om te veranderen?

Voor verdere vragen of informatie, kan U steeds ons contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.