ONZE COLLECTIE TAPIJTEN

Bekijk onze collectie aan tapijten. Van wol, tot viscose, van polyester tot Tencel. Naast onze op maat gemaakte collectie kunnen wij ook deze huis collectie aanbieden, met merken zoals Jacaranda, Janssens, Louis de poortere, Ascento, Brinker,…. Dit is echter een fractie van de merken die we in huis hebben. Van elk tapijt hebben wij een sample ter beschikking zodoende we jullie een juist beeld kunnen geven van het materiaal en kleur. Een tapijt maakt onderdeel van je interieur en persoonlijkheid.

Een tapijt kiezen in een woonwinkel is vaak een lastige opdracht, zeker omdat de formaten of kleur juist niet altijd passen in de woning. Ga je voor een wollen of hoogpolig tapijt of juist een design tapijt dat wat geld mag kosten? Ga je voor een rond, ovaal of toch vierkante vorm van tapijt? Met al deze vragen helpen we je graag mee.

Wij gaan samen op zoek naar jullie droomtapijt uit onze collectie. Ruime keuze aan handgeweven, geknoopte of getufte tapijten.  Boek een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis!