jpsinterior moodboard

STAP 1  vrijblijvend intakegesprek

1

Achter elke ruimte zit een persoonlijkheid.  Jullie willen ons leren kennen, en wij jullie ook, zodoende we jullie persoonlijkheid leren kennen om dit gevoel in een sfeer over te brengen.  Wij gaan persoonlijk te werk! Wij overlopen met behulp van moodboards wat jullie stijl is ! Dat is de basis ! Deze eerste stap kan zowel voor een klein project zoals kleuradvies of indeling van een ruimte, of voor een volledig op maat gemaakt ontwerp. 

Stap 2  Offerte OP MAAT

2

Afhankelijk van de grootte van jullie studie, maken we een correcte prijsofferte op. Onze offerte is transparant opgemaakt zodoende jullie een duidelijk beeld hebben van wat jullie mogen verwachten.

Stap 3  Voorontwerp

3

Na akkoord, werken wij jullie voorontwerp uit in functie van het gevraagde pakket en wensen. Van zodra deze klaar is, plannen wij een nieuwe afspraak in met jullie om deze persoonlijk te komen voorstellen en eventuele wijzigingen te bespreken.

Stap 4  definitief ontwerp

4

Na het eerste gesprek, en overlopen van moodboards werken we jullie project tot in de details uit. Van zodra deze klaar is, plannen we een nieuwe afspraak in met jullie om dit te overlopen.

Stap 5  uitvoering

5

Alle puntjes op de i zijn gezet op het ontwerp !  Nu kunnen we met jullie de leveranciers gaan bekijken waarop ons ontwerp met materialen en kleuren zijn gebaseerd.

Klaar om te veranderen?

Voor verdere vragen of informatie, kan u steeds ons contactformulier invullen en nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op.