WIJ ZOEKEN SAMEN UW STIJL VOOR UW INTERIEUR

Van landelijk tot minimalistisch of van retro tot modern. Er bestaan verschillende stijlen, maar weet jij eigenlijk wat jouw woonstijl is? Kom jij graag thuis in een interieur met strakke meubelen of mag het wat robuuster?  Verschillende stijlen door elkaar combineren, vormt geen harmonie.  Daarom zijn wij er voor u om te weten te komen wat uw stijl is, en hoe we deze stijl kunnen overbrengen in uw huis. Om je verder op weg te helpen, zetten wij enkele stijlen op een rij met enkele belangrijke kenmerken. 

Bohemian style

In deze stijl mag je los gaan ! Mix verschillende materialen en kleuren door 
elkaar. Combineer kleurrijke kussens en vloerdekens, of zet je muur in een fel accentkleur ! Rotan, grafische vormen en tapijten mogen zeker niet ontbreken. Voeg genoeg groene elementen toe aan deze ruimte om een bohemian look te creëren !

Natuur staat centraal in deze woonstijl. Hierbij zien we dat het  natuurlijk daglicht een belangrijk aspect is. Planten zijn onmisbaar in deze ruimte!  Witte houten materialen komen vaak terug. Enkele accenten in dit interieur maakt het af !

Scandinavische stijl
Landelijke stijl

Warmte en gezelligheid staan centraal in deze stijl. Het gebruik van robuuste meubels gecombineerd met zachte materialen maken van deze stijl een tijdloos concept. Donkere en lichte kleuren kunnen hier in gebruikt worden, net als leuke details met een catchy behangpapier maken deze stijl af. Decoratie is een must in deze stijl!

​Deze stijl wordt gedomineerd door donkere kleuren, in combinatie met natuurlijke houtkleuren. Door het gebruik van donkere accenten, en zacht licht zorgen we met deze stijl voor een rustgevend gevoel. De natuurlijke materialen zoals leer zijn perfect in deze stijl!

Urban stijl

klaar om te veranderen?

Voor verdere vragen of informatie, kan U steeds ons contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.