workshop interieur styling gent

workshop

Deze interieur workshop is een echte gezellige namiddag met enkele vrienden en vriendinnen in de regio Gent. Wij starten deze workshop met de grondbasis. Kleur, licht, materiaal en indeling van ruimtes komen aan bod.

Geen saaie cursus, of theorielessen, maar interactieve interieur casussen! Na deze korte maar krachtige cursus gaan jullie zelf aan de slag!

Aan de hand van een stappenplan gaan we een realistisch moodboard maken van jullie interieur die jullie als leidraad kunnen gebruiken bij je renovatie, nieuwbouwproject of gewoon om je ruimte even aan te pakken! 

Zin voor een leuke namiddag te Gent?

interieur moodboard

Moodboard

Een moodboard is een verzameling van alle beelden die één geheel vormen in jouw interieur. Welke stijl jij bent, zal in de cursus duidelijk worden. Met behulp van de tips en tricks tijdens de interactieve workshop, gaan we een eigen moodboard opstellen. In dit moodboard spelen kleur, type meubelen, materialen, licht en  stoffen een cruciale rol!  

Eenmaal de moodboard af is, zal deze een leidraad spelen in de ruimte die jullie willen aanpakken! Het is als een soort checklist die je bij de hand hebt, om in de toekomst nieuwe aankopen te doen!

Door dit visueel moodboard kan je gemakkelijker aantonen wat je wil bereiken en wat je precies wenst te kopen om dit gevoel in je interieur naar boven te brengen!

interieur moodboard
styling advies interieur de pinte

Voor wie?

Deze workshop is echt voor iedereen! Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen huis? Wil je een gezellige namiddag met vriendinnen? Een originele vrijgezellen middag?  Of juist een leuke originele teambuilding met collega's? 

Waar?

In een gezellig kader, in een huiselijke sfeer wordt deze workshop voorzien.   Dit in onze eigen praktijk in de Pinte, Oost-Vlaanderen Gent.

wat

 Een gezellige middag boordevol interieurtrends, tips en styling ideeën. Het opstellen van een persoonlijk moodboard
Antwoorden op al jouw woonvragen en genoeg inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan met het stylen van jouw interieur.

JOUW WORKSHOP IN EEN NOTENDOP 

interieur advies de pinte

Je ontdekt jouw eigen interieurstijl
je krijgt tips en tricks over trends en interieurstyling
het maken van een moodboard op A3
Gelegenheid tot het stellen van  concrete woonvragen
een glaasje bubbels en tapas

Kortom een leuke namiddag !

Duur: +/- 2,5 – 3 uur
Prijs : € 65 per persoon. 

Minimum aantal : 6 personen
Inschrijven kan via info@jpsinterior.be

Inschrijven kan per persoon/ of met een groep vriendinnen

Workshop gaat door vanaf 6 personen

Groepen met 6 personen : datum naar keuze 

klaar voor een leuke middag?

Voor verdere vragen of informatie, kan U steeds ons contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.